Standbouw

Wanneer u besluit deel te nemen aan een beurs wilt u natuurlijk dat uw stand de uitstraling heeft die past bij uw product en bedrijfsidentiteit. To be Complete werkt samen met gerenommeerde en professionele standbouwers die uw (communicatie)doelstelling voor ogen hebben en samen met u toewerken naar de, technisch en logistiek, perfecte stand.

Wanneer u samen met To be Complete de juiste standbouwer hebt gevonden zal deze samen met u het meest geschikte concept bedenken, dat uiteraard past binnen uw marketing- en beursdoelstellingen. Zij zullen een stand ontwerpen welke aan u gepresenteerd wordt alvorens u beslist uw stand te laten bouwen door deze standbouwer.

De standbouwer zal in de dagen voor de beurs de stand opbouwen. To be Complete zal de standoplevering verzorgen en samen met de bouwer alle puntjes op de i zetten. Ook de afbouw wordt verzorgd door de standbouwer in samenwerking met To be Complete. Wanneer u de stand wenst te bewaren en op te slaan zodat deze een tweede keer kan worden ingezet is dit uiteraard mogelijk. Na afloop van de beurs zal er een evaluatie plaatsvinden waarbij we het proces nog eens doornemen, de resultaten analyseren en de aftersales bespreken.

Bent u geïnteresseerd in wat To be Complete u te bieden heeft en ontvangt u graag meer informatie over standbouw of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek hierover? Neem dan nu contact met ons op, wij kunnen niet wachten totdat wij ook uw klantenbestand kunnen opbouwen.